ОСТАННІ НОВИНИ

Суд заборонив продаж 32,86% акцій НПК «Галичина»

|

Прилуцький районний суд Чернігівської області заборонив Першій фондовій торговельній системі та інвестиційно-фінансовій групі «Сократ» (Київ) проводити аукціон із продажу 32,86% акцій заводу «Нафтопереробний комплекс «Галичина» (Дрогобич, Львівська область). Про це заявив директор інвестиційно-банківського департаменту «Сократ» Владислав Остапенко, повідомляє proUA з посиланням на «Українські новини». Заборону суду «Сократ» отримав об 11:00.

За словами Остапенка, наразі «Сократ», представники компанії продавців і представники компаній, що виявили зацікавленість до купівлі пакета акцій НПК «Галичина» проводять спільну консультацію щодо визначення подальшої діяльності.
За словами Остапенка, у грудні проводилося багато дій, спрямованих на зрив аукціону. Остапенко заявив, що компанія має намір оскаржувати рішення суду.

За словами Остапенка, позов подано фізичною особою.
Нагадаємо, що 3 компанії мали намір взяти участь в аукціоні з продажу 32,86% акцій НПК «Галичина» 25 січня.
13 грудня «Сократ» і Приватбанк, що входить у групу найбільших банків, вирішили перенести аукціон із продажу 32,86% акцій «Галичини», спочатку запланований на15 грудня, на 25 січня.

30 листопада група «Сократ» заявила про зміну майданчика проведення аукціону з Української міжбанківської валютної біржі на Першу фондовою торговельну систему. Стартова ціна пакета акцій становить 572 167, 094 тис. гривень (ціна 1 акції – 2 гривні). ІФГ «Сократ» є лід-менеджером аукціону разом із Приватбанком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *