ОСТАННІ НОВИНИ

Створення розсувних колісних пар обговорили в управлінні Львівської залізниці

|

Нарада, на якій обговорювалися перспективи створення парку вантажних вагонів зі змінюваною шириною колісних пар, пройшла сьогодні в управлінні Львівської залізниці . Про це повідомив прес-центр Львівської залізниці.

Представники Київського університету економіки і технологій транспорту обговорили з керівництвом відповідних підрозділів залізниці проблеми, пов’язані із впровадженням технології розсувних колісних пар для вантажних перевезень. А також з розробкою рекомендацій щодо удосконалення технологічних операцій на кордоні для скорочення часу обробки поїздів і груп вагонів на розсувних колісних парах, вдосконаленням колійного розвитку і технології роботи станцій, де розташовуватимуться колієперевідні пристрої. Наступні етапи цього поректу передбачають створення на ВАТ “Азовмаш” прототипу вагона “Схід-Захід” на вдосконалених візках інженера Сувальського та вдосконалення колієперевідного пристрою.

Львівська залізниця має значні напрацювання у розвитку безперевантажувальних перевезень, якими варто скористатися. Виходячи з набутого досвіду, київські науковці вважали, що безперевантажувальні перевезення масових вантажів у напрямку Схід-Захід доцільно виконувати з використанням наявної інфраструктури на пунктах перестановки вагонів Львівської залізниці. Щодо перевезень цінних та небезпечних вантажів, а також контейнерних маршрутних перевезень, то в цих випадках можливе застосування розсувних колісних пар. м

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *