ОСТАННІ НОВИНИ

На місце Мандюка претендують троє

|

Список Блоку Ющенка до Львівської міської ради очолить заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак, в.о. міського голови Зеновій Сірик або депутат міськради Андрій Стецьків, – повідомив голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк.

Сам же Олег Мандюк, як він запевнив, не увійде в остаточні списки блоку, оскільки він є 14-м у виборчому списку „Нашої України” до обласної ради. Нагадаємо, голова ЛМО НСНУ очолив список Народного Союзу до міської ради, який затвердили під час міської конференції партії 17 січня 2006 року.

Народний Союз „Наша Україна”, за словами Олега Мандюка, розраховує щонайменше на два місця у першій п’ятірці списку Блоку Ющенка до міської ради. Проте сподівається на три місця у п’ятірці. Крім цього, приблизно 2 місця у п’ятірці отримає Народний Рух України.

Загалом же, згідно з домовленостями між учасниками блоку, НСНУ отримає близько 55% місць у прохідній частині списку, НРУ майже 26% – 15 прохідних місць до міськради. Що ж до квот інших учасників блоку, то, як зазначив Олег Мандюк, поки що вони до кінця ще не узгоджені.

„Завтра відбудеться політрада блоку, на якій погоджуватимуть міські списки, – говорить голова ЛМО НСНУ. – Взагалі ж, ми розраховуємо здобути приблизно 60% – 54-55 депутатських мандатів до міськради”.

Дата проведення міської блокової конференції, на якій затверджуватимуть списки „Нашої України” до Львівської міської ради, наразі ще не відома. Як повідомив Олег Мандюк, конференція відбудеться до 4 лютого, “Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *