ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима просить Олійника не використовувати свій адміністративний вплив

|

Народний депутат України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима сьогодні, 23 січня, під час прес-конференції звернувся до голови Львівської ОДА, голови ЛОО НСНУ Петра Олійника з проханням більше не використовувати свій адміністративний вплив для того, щоб нав’язувати виборцям вигідну для себе думку.

«Шановні колеги, впродовж останніх місяців ви у своїх виступах використовували соціологічні опитування певних фірм, де вперто ігнорували згадками про Українську народну партію, про Український народний блок Костенка і Плюща. Я розумію, що бажання отримати більше місць до Верховної Ради, обласної ради, що не хотілося мати конкурента в особі Українського народного блоку. І виявляється, що ми впродовж багатьох місяців просто не існували. Я звертаюся до Вас з проханням більше не використовувати свій адміністративний вплив для того, щоб нав’язувати виборцям думку, яка вам вигідна та нівелювати ту думку, яку хочуть висловити виборці через голосування», – заявив О.Гудима.

Він зазначив, що представники блоку активно зустрічаються з виборцями. «Тільки за останній тиждень ми провели зустрічі при повних залах з виборцями зі Сколівщини, Мостищини, Бущини, Кам’янко-Бужчини, Пустомитівщини. Ми працюємо з виборцями і ми глибоко переконані, що Народний блок Костенка-Плюща буде мати значну підтримку. Я можу стверджувати, що у Львівській обласній раді ми будемо мати третю за чисельністю, а може й другу фракцію. Сьогодні наші зустрічі підказують нам, що це буде значно більше, ніж 20%, які ми здобудемо як до Верховної Ради, так і до обласної, міської та районних рад. Наші дослідження показали, що у деяких районах на Львівщині ми є на другому місці», – зазначив О.Гудима.

«Я вважаю, що ті забави, у які ви в’язалися, підспівуючи багатьом партіям у Києві, які вперто не хотіли бачити Український народний блок Костенка і Плюща на політичній карті України, треба припиняти», – заявив О.Гудима, звертаючись до П.Олійника.

«Ось таке звернення до наших колег, побратимів по Помаранчевому блоку, я б хотів донести. Щоб виборчу кампанію вели толерантно і не маніпулювали громадською думкою на догоду своїм інтересам і на шкоду тим людям, які, можливо, для перемоги Помаранчевої революції зробили не менше, а чи й не найбільше», – додав О.Гудима, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *