ОСТАННІ НОВИНИ

„Сільмашівці” чекатимуть звіту керуючого санацією

|

Якщо за 15 днів до закінчення терміну санації її керуючий Олег Кобельник подасть звіт про результати санаційного періоду роботи заводу, то на початку лютого комітет кредиторів міг би прийняти незадовільну оцінку плану санації та звільнити його, про це „Львівському порталу” повідомив представник трудового колективу у раді кредиторів заводу ВАТ „Львівсільмаш” Петро Онищак.

За його словами, зараз розігрується просто сценка на зволікання часу, а пропозиція поставити його виконавчим директором заводу, на його думку, лише проста PR -технологія.

„ 20 січня відбулось засідання кредиторів, де піднімали питання мого призначення на посаду виконавчого директора заводу, проте це є лише проста PR -технологія”, – зазначив він.

Пан Онищак повідомив, що під час засідання було також прийняте рішення зобов’язати пана Кобельника подати звіт роботи під час санаційного періоду.

„Сьогодні працівники заводу керуючого санацією пана Кобельника на територію „Сільмашу” не пустили, – сказав пан Онищак. – Єдине, на що ми сподіваємось – незадовільної оцінки санації та звернення кредиторів до господарського суду”.

Нагадаємо, що план санації добігає свого кінця вже 28 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *