ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак привітав краян з Днем Злуки

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак привітав мешканців Львівщини з Днем Злуки. Текст привітання подаємо повністю:

“Дорогі краяни!

22 січня 1919 року було ухвалено Акт Злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки. В універсалі Директорії УНР наголошувалось: “Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України, віднині є єдина незалежна Українська народна республіка”.

Злуку східних і західних українських земель вважають Днем народження єдиної незалежної соборної України.

Таке ж єднання і порозуміння потрібне нам зараз. Цьогоріч українці вчергове обиратимуть своїх найкращих і найгідніших представників до органів врядування усіх рівнів. Для багатьох цей вибір буде нелегким, адже в суспільстві недовіра до політиків зростає з кожним днем і це можна зрозуміти. Але перед нами постає ще один шанс потвердити перемогу чесних і патріотичних ідеалів, які наші громадяни раз і назавжди задекларували на Майдані. Попри сумніви і зневіру, яка нас охоплює, пам’ятаймо, що мета у нас одна і незмінна – міцна і сильна держава з верховенством права і закону. Це прагнення – спільне для українців і сходу і заходу.

Хочу побажати усім краянам міцного здоров’я, гараздів, сили духу і терпіння. Тільки спільність, єдність і непоборність можуть допомогти усім нам збудувати нарешті славну і потужну незалежну державу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *