ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські соціалісти визначились із першою п’ятіркою до обласної ради

|

На вчорашній обласні й конференції львівських соціалістів затвердили 84 кандидати до обласної ради, з них на сьогоднішній прес-конференції перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов повідомив лише першу п ’ятірку.

Перший номер у списку кандидатів до обласної ради від соціалістів Дмитро Шкляренко – член політради, голова фермерського господарства «Цезар» Пустомитівського району), №2 – Євген Таліпов ( перший секретар ЛОК СПУ), №3 – Євген Кулік (професор Дрогобицького педагогічного університету ), №4 – Володимир Чаус (генеральний директор заводу „ЛОРТА”), №5 – Ігор Грищук (перший секретар Бузького районного комітету партії, підприємець). Крім того, до першої десятки, на думку пана Таліпова, увійшли багато поважних людей.

„Я півроку спілкувався із кожним кандидатом перед тим як прийняти рішення, тому під час конференції не виникало ніяких особливих труднощів щодо місць у списку”, – зазначив пан Таліпов. Крім того він зазначив, що „впевнений в тому, що у березні його можна буде вітати із званням народного депутата Верховної Ради, а якщо і ні, то зі званням депутата Львівської обласної ради точно”.

На питання кого соціалісти підтримуватимуть під час мерських перегонів пан Таліпов відповів, що ще досі не визначились, хоча ведутьпереговори із кожним, назвавши зокрема прізвища Куйбіди та Сендеги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *