ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО НСНУ рекомендує Садового на посаду міського голови

|

Конференція Львівської обласної організації „Наша Україна” затвердила списки кандидатів у депутати до Львівської обласної ради та кандидатів на голів міст обласного значення та міста Львова, про це йдеться на офіційному сайті НСНУ.

„Рішення про те, що кандидатів на посаду міського голови Львова повинна визначити конференція обласної організації партії показало, що ми є однією командою. На конференції було прийнято рішення про те, кого наша партія пропонуватиме на посаду міських голів міст обласного значення і міста Львова” – сказав голова Львівської обласної організації „Наша Україна” Петро Олійник.

Конференція ЛОО „НСНУ” рекомендувала на посаду кандидата міського голови міста Львова затвердити Андрія Садового.

„Приймаючи таке рішення ми враховували безліч аспектів. Андрій Садовий – це людина, яка має досвід роботи у міській раді Львова” – додав Петро Олійник.

Щодо списку кандидатів у депутати до обласної ради, то голова Львівської обласної організації „Наша Україна” зазначив, що процес узгодження списків був непростий, але його результатом залишились задоволені усі.

„Ми максимально врахували побажання усіх. Пропорційно представлені райони області. Я думаю, що це запорука успішного розвитку нашого регіону” – сказав Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *