ОСТАННІ НОВИНИ

Славську бракує води, каналізації та дороги до Тростяна

|

Сьогодні, 18 січня, під час розширеної наради на тему «Особливості гірськолижного сезону 2005-2006 у Львіввській області: інновації, проблеми, технічний стан об’єктів гірськолижного туризму» було повідомлено, що плани з будівництва дороги на гору Тростян (дорогу мали побудувати ще минулого року) не виконано.

Сільський голова смт. Славсько Михайло Хрипта зазначив, що місцева влада зробила все , що могла… «Вдалося лише трохи розширити дорогу до гори. На дорогу нам потрібно 7 млн грн. Бюджет Славська у 2005 році становив 900 тис. грн. А на вирішення нагальних потреб потрібно 37 млн грн», – наголосив він.

Заступник головного державного санітарного лікаря Львівської області Микола Урбанович повідомив, що для Славська залишаються актуальною проблеми із водою, каналізацією та стихійною торгівлю.

«Об’єкти стихійної торгівлі будуються всюди, генерального плану немає, індивідуальні садиби не погоджуються із санстанціями», – зазначив М.Урбанович.Він також повідомив, що у Славську потребує розширення сміттєзвалища, а саме сміттєзвалище використовують неправильно (сміття не засипається грунтом).

Сільський голова смт. Славського Михайло Хрипта повідомив, що ці проблеми неможливо вирішити без участі інших контроюючих органів – податкової, санстанції, міліції. «Для повного завершення водозабезпечення нам необхідно ще 3 млн. грн. Цього року ми засвоїли 1 млн. грн. В нас вже є план роботи з реконструкції каналізації», – повідомив він.

Представники смт.Славського та Сколівського району зазначили, що коштів на вирішення цих проблем немає. Вони зазначили, що більшість баз роззташована у Сколівському районі, а зареєстровані вони невідомо де, і кошти не йдуть у місцевий бюджет, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *