ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські вогнеборці струбовані кількістю смертей під час пожеж

|

Працівники аварійно-рятувальної служби Львівської області стурбовані стрімким зростанням кількості людських жертв під час пожеж. З початку року на Львівщині виникло 88 пожеж , де у вогні загинул а 21 особа, а ще двоє людей зазнали травм. Така статистика спонукала львівських вогнеборців вдатися до перевіреного та дієвого способу – профілактики протипожежного захисту помешкань.

Упродовж трьох днів у Львівській області тривала акц ія, яка мала на меті допомоги незахищеним верствам населення області у сфері протипожежного захисту їхніх осель.

Залучивши до заходу працівників житлово-комунальних господарств, електриків та сажотрусів, узявши достатній запас дроту, ізоляційної плівки, запобіжників до електролічильників, пам’яток та застережень рятувальники рушили по заздалегідь визначених маршрутах. За дні проведення акції, вже добре знайомі галичанам гості – працівники МНС – навідалися до 1660-ти помешкань у 44-ох населених пунктах області.

Знаючи з власного досвіду, що чи не основними причинами настання пожеж у осінньо-зимовий період є несправності і порушення у монтажі та експлуатації електромереж, рятувальники починали огляд саме з них.

Під час рейду вогнеборці вияв или чимало порушень при користуванні електрообігрівальними та газовими приладами, пічним опаленням. Серед основних недоліків – користування саморобними обігрівальними електроприладами, оголені незаізольовані дроти, несправності розеток та штепсельних вилок, тріщини у печах, зберігання біля них легкозаймистих речей та предметів, сушіння одягу над відкритим полум’ям газових приладів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *