ОСТАННІ НОВИНИ

«ЕКО+25%» визначається з виборчими списками

|

22 та 23 січня відбудуться, відповідно, обласна та міська конференції “Партії екологічного порятунку «ЕКО+25%», на яких буде остаточно сформовано списки кандидатів у депутати до парламенту та до органів місцевого самоврядування, –повідомив Західну інформаційну корпорацію Незалежний громадський прес-центр «Львівський вибір 2006» з посиланням на доцента кафедри політології Львівського національного університету імені І.Франка та 25 номер у виборчому списку «Партії екологічного порятунку «ЕКО+25%» Юрія Шведу.

«Питання щодо кандидатури мера наразі жваво обговорюється і партія обов`язково підтримуватиме відповідного кандидата, – зазначив Юрій Шведа. – Однак, чи це буде висуванець із лав партії, чи інший претендент ще невідомо».

«Екологія, освіта, культура – основні програмні пріоритети «Партії екологічного порятунку «ЕКО+25%», – наголосив Юрій Шведа. Соціальний захист людей, котрі потерпають від екологічного забруднення, а це – половина населення України, буде першочерговим питанням для вирішення, якщо партія потрапить до парламенту. Відповідний законопроект уже готовий».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *