ОСТАННІ НОВИНИ

УНБ планує здобути 20% голосів на виборах до міськради

|

Понад 20 відсотків голосів львів’ян планують отримати представники Українського Народного Блоку Костенка і Плюща на виборах до Львівської міської ради. Амбіції УНБ Костенка і Плюща щодо Львівської обласної ради – не менше 30 % голосів. Як передає прес-служба УНБ, такі плани були оголошені під час конференцій Львівської міської та Львівської обласної організацій Української Народної Партії минулої суботи.

Львівська міська організація УНП обрала керівні органи. В режимі таємного голосування втретє головою ЛМО УНП обрано Юрія Кужелюка. Заступниками голови ЛМО УНП стали депутат міської ради Богдан Жила, член виконкому Львівської міської ради Степан Луців, голова Личаківської РО УНП Олег Немчінов.

Затверджено кандидатури від УНП до виборчого списку Українського Народного Блоку Костенка-Плюща у Львівську міську раду. Остаточний виборчий список до міської ради буде відомий у четвер, 18 січня.

Львівська міська організація УНП підтвердила серйозність намірів перемагати і на виборах міського голови Львова. Зокрема міській міжпартійній конференції УНБ Костенка і Плюща запропоновано підтримати кандидатуру народного депутата України, голови Львівської обласної організації УНП Олекси Гудими на посаду міського голови Львова. Своїх кандидатів ЛМО УНП запропонувала і на ключові посади міста Винники та смт. Рудно. На міського голову Винник рекомендовано Галину Стеців, а на селищного голову Рудок – Анну Михальчишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *