ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ увагу Президента привертатимуть до абортів

|

Звернення до Президента України від учасників Всеукраїнської конференції “Аборт: заперечення права на життя” з нагоди Року захисту дитини та її духовного світу буде представлено 17 січня під час прес-конференції в Українському католицькому університеті. Участь у ній візьмуть директор Інституту родини та подружнього життя п. Юрій Підлісний та голова оргкомітету згаданої конференції п. Петро Гусак. Про це повідомив прес-секретаріат Глави УГКЦ.

Мета цього звернення – привернути увагу Президента України, українських політиків та громадськості до найбільшого в сучасному світі геноциду, відомого під назвою «аборт», внаслідок якого за останніх 50 років Україна втратила щонайменше 32 мільйони життів.

«Ми презентуватимемо звернення від конференції, – розповідає п. Петро Гусак, – яка відбулася в грудні минулого року. На цій конференції було вирішено опрацювати кінцеве звернення до Президента і Парламенту. Сьогодні воно вже готове, і ми хочемо його представити. Крім цього, воно тематично узгоджується із Роком захисту прав дитини, проголошеного Президентом, та Роком захисту духовного світу дитини, яке проголосили керівники християнських Церков України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *