ОСТАННІ НОВИНИ

Федур прогнозує, що справу Гонгадзе передадуть на дорозслідування

|

Адвокат матері журналіста Георгія Гонгадзе Лесі Гонгадзе Андрій Федур прогнозує повернення справи про вбивство журналіста на додаткове розслідування. Про це заявив Федур в інтерв’ю щотижневикові «2000», повідомляє proUA.

«Думаю, що ми вийдемо на судове розслідування… Раз вже справа призначена до слухання, то і буде судове слідство. Отож я припускаю, що результатом цього все рівно буде повернення «справи» на додаткове розслідування», – сказав адвокат.
Він додав, що це обумовлено не тільки тим, що не притягнуто до відповідальності замовники й організатори злочину, а в зв’язку з наявністю «серйозних претензій» до обвинувачення.

Відповідаючи на питання, чи відповідає дійсності повідомлення, що в список свідків захисту включені екс-президент Леонід Кучма, президент Віктор Ющенко, екс-майор держохророни Микола Мельниченко, голова Верховного суду Василь Маляренко, Федур заявив, що ніколи не повідомляв список і зробить це тільки на судовому засіданні.
Як відомо, 9 січня 2006 року почався суд над трьома працівниками міліції, що входили в штат секретного відділу міністерства внутрішніх справ України, що обвинувачуються у вбивстві Гонгадзе. У судовому засіданні оголошена перерва до 23 січня в зв’язку з тим, що одному з підсудних у ході засідання стало погано, і була викликана швидка допомога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *