ОСТАННІ НОВИНИ

Гіршого кандидата за Садового немає - Кендзьор

|

Народний рух України за жодних умов не погодиться підтримувати кандидатуру Андрія Садового як висуванця на посаду міського голови Львова від блоку «Наша Україна»,—про це сьогодні, 13 січня, заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації народний депутат України, голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор.

«Хто вирішив? Потрібна згода усіх шести членів суб’єктів блоку «Наша Україна». Народний рух України поки що такої згоди не давав. Якщо це бажання Народного Союзу одноосібне і він це говорить від імені блоку, то вони поквапилися з поширенням такої інформації. Зараз продовжуються перемовини щодо кандидата й вони (Народний Союз «Наша Україна») нарешті визначилися зі своїм кандидатом. У них було кілька кандидатур на міського голову, а вони вибрали найгіршу кандидатуру – Андрія Садового. Я відверто можу сказати, що Андрій Садовий на посаді міського голови – це ще гірша біда, ніж була з Буняком. Це я відверто скрізь заявляю і можу аргументувати цю заяву. Народний рух України заради громади Львова на кандидатуру Садового ніколи не погодиться.

Ми будемо пропонувати Василя Куйбіду і якщо нам не вдасться домовитися про єдиного кандидата, тоді блок висувати нікого не буде. Кандидати підуть самовисуванцями і нехай громада Львова обирає»,—зазначив Я.Кендзьор.

На запитання, чи за таких умов виграшу не отримає хтось третій, Я.Кендзьор зазначив: «Вже гіршого за Садового не буде, але тоді хай відповідальність бере на себе Народний Союз. Адже аргументів більш ніж достатньо, аби переконатися, що кандидатура Садового не годиться як кандидатура від імені блоку».

У коментарі Західній інформаційній корпорації Андрій Садовий не підтвердив і не спростував інформацію про те, що ЛМО НСНУ остаточно визначилася підтримувати його кандидатуру на посаду міського голови Львова. «НСНУ – демократична партія. Питання підтримки того чи іншого кандидата вирішуватиметься 17 січня на партійній конференції», – наголосив А.Садовий.

Сьогодні, 13 січня, Інтернет-видання «Обсерватор» опублікувало статтю «Перша маленька перемога Андрія Івановича», у якій, з посиланням на джерела у ЛМО НСНУ, стверджує, що саме кандидатура Андрія Садового буде пропонуватися учасникам блоку «Наша Україна» як узгоджена для балотування на посаду міського голови Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *