ОСТАННІ НОВИНИ

Стрийську „Батьківщину” пограбували

|

Вчора вранці, прийшовши на роботу, заступник голови Стрийської МО ВО партії „Батьківщина” Іван Бондар виявив, що двері офісу не закриті на ключі, а підперті кріслом. При огляді кімнати він виявив, що решітка з вікна знята, а з приміщення зникли цінні речі, про що він заявив місцевим правоохоронцям.

Голова Стрийської МО „Батьківщина” Іван Бондар у коментарі кореспонденту ЗІКу заявив: „Я впевнений, що це не звичайне пограбування, а спланована політична акція. Викрадено комп’ютер та диски, де була повна база наших даних про членів організації і не тільки, а й телефакс. Дивує інше, злодії не просто вчинили крадіжку, вони з нашої символіки, а саме з прапорців на комп’ютерному столику зробили хрест”.

За його словами, міліціонери, оглянувши місце злочину, зазначили, що зловмисники працювали у рукавичках, тож жодних слідів не залишили. Також лідера організації насторожує, що поряд з їхнім офісом знаходиться районний штаб „Батьківщини”, який ніхто не грабував.

„Ми розуміємо, що передвиборчі перегони стартували й наші конкуренти намагаються усякими способами завадити нам вести чесну боротьбу. Однак „Батьківщина” ні на кого бруд не лила і не буде цього робити. Ми за чесні вибори. І час покаже, хто правий”, – завершив Іван Бондар. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *