ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська мерія надіслала документи щодо реєстрації ініціативної групи

|

Працівники Львівської міської ради сьогодні надіслали у ЦВК документи щодо реєстрації ініціативної групи зі збору підписів за проведення референдуму з питання доцільності участі України в НАТО і ЄЕП. Про це кореспонденту Західної інформаційної корпорації повідомив завідуючий організаційним відділом Львівської міської ради Богдан Самійло.

«За законом, у випадку, якщо є рішення суду, ми повинні протягом десяти днів його виконати і ці документи передати до ЦВК. Але нам переслали документи напередодні вихідних, 27 грудня. І лише вчора ці документи до мене поступили з «єдиного вікна», адже ми були вихідні й цим ніхто не займався фізично. А сьогодні ми зробили все, що потрібно, юристи міської ради перевірили й направили. Отже, Ігор Шурма зарано зробив прес-конференцію, він не знав остаточної інформації», — повідомив Б.Самійло.

Як повідомив сьогодніпід час прес-конференції народний депутат України, голова ЛОО СДПУ(О) І.Шурма, він мав намір зустрітися з цього приводу з в.о. міського голови Львова Зіновієм Сіриком й поцікавитися, з яких причин львівська мерія затримується з передачею документів до ЦВК. Б.Самійло не зміг уточнити, коли саме передали папери — до чи після зустрічі депутата й в.о. міського голови Львова. «Цим займалися юристи, вони повідомили, що переслали документи, а я спеціально не уточняв, чи це було до зустрічі з Сіриком, чи після. Також я не знаю, о котрій годині вони зустрічалися», — зазначив Б.Самійло. Інформує ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *