ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко старий Новий рік святкуватиме в Карпатах

|

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко збирається відзначити Старий Новий рік у Карпатах. “Старий Новий рік відзначаємо обов`язково – саме він у мене “буйний”. Збираємося з інститутськими товаришами, з новими друзями по політичній діяльності і “гудимо” серйозно”, – розповів Луценко в інтерв`ю “Фактам”.

За його словами, якщо звичайний Новий рік – сімейне свято, то Старий – “саме для слов`янського розгулу”.

“Цього разу планую виїхати до Львова і разом з однокурсниками “загудіти” у Карпатах, згадати студентські роки, поговорити про нинішнє життя… Відзначити активно”, – сказав міністр.

Відповідаючи на питання, чому він вирішив не йти на вибори, а залишився на посаді міністра, Луценко сказав:

“Я не тримався за депутатські повноваження, як воша за кожух – склав їх у перший же день свого призначення міністром, призупинив членство в партії і привселюдно заявив, щоб усі мої партійні і сімейні друзі і знайомі забули про мене з погляду якихось інших інтересів, крім дружніх”.

“Перші два місяці багато хто правоохоронців, намагаючись втриматися або зробити кар`єру в міліції, намагалися вплинути на мене через мого брата, партію, але коли це не допомогло, заспокоїлися і зрозуміли, що головне – професіоналізм і чесність”, – сказав він.

Повідомляє „Українська правда”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *