ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник радо прийме усіх школярів зі Сходу на Різдвяні свята

|

Голова Львівської обласної організації політичної партії „Народний союз Наша Україна” Петро Олійник готовий радо прийняти усіх школярів зі Сходу, які приїдуть на Різдвяні свята до Львова. Він також повідомив, що НСНУ спільно з організаторами всеукраїнської акції „Схід-Захід разом” („Святкуємо Різдво разом”) займається розселенням цих дітей, повідомляє офіційний сайт ЛОО НСНУ.

За словами Олійника, багато партійців ЛОО НСНУ радо приймають дітей зі східних та південних областей нашої держави. „Ми будемо дуже раді, якщо кожна дитина, повернувшись додому, пам’ятатиме та приємно згадуватиме про своє перебування на Львівщині під час Різдвяних свят”, – розповів голова ЛОО „НСНУ” Петро Олійник.

Нагадаємо, що протягом перших днів цього року до Львова має прибути близько 2 тисяч дітей зі Донецької, Луганської, Харківської, Миколаївської області та Автономної республіки Крим. Вчора вже прибуло близько 150 школярів з Харкова та Севастополя, сьогодні ж, до Львова прибув дитячий спецпоїзд з Донецька, який привіз до Львова святкувати „Різдво разом” 800 учнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *