ОСТАННІ НОВИНИ

Під новий рік у міській раді сталося диво – Сірик

|

Новорічним дивом назвав повторне припинення повноважень міського голови Любомира Буняка секретар міської ради Зеновій Сірик. “Мене питалися,я кі будуть несподіванки під Новий рік, от ви їх і маєте. Це як у новорічних казках, де все починається трохи моторошно, але диво трапляється і все закінчується добре” – сказав він.

Тут же на брифінгу З.Сірик підписав ухвалу міської ради про припинення повноважень Буняка і розпорядження пр опризначення З.Сірика в.о. міського голови. “Від цієї хвилини Любомир Буняк уже не міський голова” – сказав він. За словами З.Сірика, він сподівається на здоровий глузд пана Буняка і надіється, що той не буде чинити перешкод виконанню цієї ухвали. “У противному випадку ми звернемося до правоохоронних органів” – сказав він.

За словами З.Сірика, в сьогоднішній ухвалі мотивуюча частина та ж сама, що й була в першій ухвалі наприкінці вересня, бо “суд не мав претензій до цієї частини ухвали».

Натомість депутат Андрій Стецьків зазначив, що міська рада подала апеляцію на рішення Шевченківського суду, але сьогодні потрібно було таке рішення, щоби уникнути судової тяганини і зберегти стабільність в управлінні містом. З.Сірик додав, що уже провів коротку нараду і запевнив, що господарка міста працює нормально.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *