ОСТАННІ НОВИНИ

На свята у Шевченківському гаю пройде Різдвяне дійство

|

Упродовж двох святкових днів – 7 та 8 січня – Львівська міська організація «Нашої України» проводитиме у Музеї народної архітектури та побуту Різдвяне дійство «Наша Україна – наші традиції». Повідомляє офіційний сайт політичної партії „Народний союз Наша Україна”.

Аби мешканці галицької столиці добре повеселилися, до Шевченківського гаю з’їдуться непересічні художні гурти, зокрема автентичний вертеп фольклорного колективу зі села Стільське Миколаївського району, вертеп організації «Спадщина», аматорський театр «Юна мета», вертеп товариства збереження галицької спадщини «Галицький лев». Шанувальники народних традицій зможуть позмагатися у конкурсі «Найкраща Різдвяна зірка», а його переможці будуть відзначені гідними нагородами.



Організатори дійства подбали про те, щоб можна було почастуватися пампушками, кутею, цукерками, фруктами та гарячим чаєм. А завершиться забава спільною колядою.



На це свято прийдуть забавлятися і діти-гості з Донецька, яких члени міської організації «Нашої України» прийматимуть в себе на Різдво. Діти, які прибувають до Львова 4 січня, житимуть в родинах, будуть залучені до приготування Святої вечері, побувають на «Ялинковому концерті» в театрі ім.. Марії Заньковецької, на святі «Наша Україна – наші традиції» в Шевченківському гаї та на концерті в Палаці ім. Петрушевича на концерті ансамблю танцю «Юність».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *