ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА визначила дату відпрацювання святкових днів

|

Перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Сеник рекомендував головам райдержадміністрацій, міським головам, головам міст обласного значення, керівникам підприємств, установ та організацій перенести робочі дні з вівторка 3 січня на суботу 21 січня, з середи 4 січня на суботу 4 лютого, з четверга 5 січня – на суботу 18 лютого та з п’ятниці 6 січня на суботу 11 березня наступного року. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.


Виняток становлять лише органи Пенсійного Фонду, Українського державного підприємства поштового зв’язку „Укрпошта”, Державного казначейства та банківських устав.



Крім цього керівник області Петро Олійник своїм розпорядженням визначив дні відпрацювання Дня Перемоги та Дня незалежності України. Зокрема рекомендовано у порядку і на умовах, визначених законодавством для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, перенести робочі дні з понеділка 8 травня на суботу 6 травня 2006 року та з п’ятниці 25 серпня на суботу 19 серпня наступного року.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на керівника апарату облдержадміністрації Олександра Ганущина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *