ОСТАННІ НОВИНИ

Проект марафону «Пробіг заради дітей» презентували у Львові

|

П резентаці я Всеукраїнського благодійного марафону «Пробіг заради дітей», який організовують випускники програм академічного обміну у Сполучених Штатах Америки (Євразійська програма студентського обміну ( UGRAD ), Обмін майбутніми лідерами ( FLEX )) та активна молодь України , пройшла сьогодні у приміщенні мистецького центру “Дзиґа” у Львові. Пробіг відбуватиметься з 23 березня д о 7 травня 2006 року і пролягатиме шляхами України від східного до західного кордону. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю проекту «Пробіг заради дітей».

Мета проекту : привернути увагу суспільства до проблем соціальної відповідальності шляхом збору коштів для міських та обласних пологових будинків Львівської та Донецької областей. Відтак протягом пробігу заплановано з ібрати кошти та забезпечити міські та обласні пологові клініки Львівської та Донецької областей життєво необхідним обладнанням

Участь у марафоні «Пробіг заради дітей» візме студент факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка Андрій Максимович, він бігтиме усю відстань – від Сходу до Заходу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *