ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці їли шашлики під ДПА

|

Сьогодні Комітет підприємців Львівщини організував святкування блокування податкової як центру фальсифікації виборів на Львівщині на минулих виборах. З цієї нагоди усі підприємці, які рік тому стояли під ДПА у Львівській області, згадували події річної давності та смажили шашлики біля обласної податкової.

Спеціально для святкування організатори привезли під стіни ДПА „трофейний” агітаційний намет „Вибір 2004 – за Януковича” та невеличкого хом’яка, котрого, зважаючи на температуру на вулиці, тримали в клітці в авто одного з пікетувальників. Саме ж пікетування відбувалося під прапорами „Пори”.

Окрім ностальгічних спогадів, підприємці розповідали про зроблене ними за рік. Зокрема, про створення зусиллями Комітету підприємців Львівщини та інших громадських організацій Громадської колегії при голові ДПА у Львівській області, а також про співпрацю з Львівською митницею через громадську раду при митниці.

Як готовність взяти представниками пікетувальників на себе громадський контроль над органами влади, під стінами ДПА майоріла велика повітряна куля зі зображенням ока, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *