ОСТАННІ НОВИНИ

Cвято Миколая почнуть відзначати вже з неділі

|

Під час сьогоднішньої наради під головуванням заступника міського голови з питань гуманітарної політики Ірини Романів було узгоджено святкові заходи до дня святого Миколая, передає прес-служба міської ради.

Розпочнуться загальноміські святкові заходи в неділю, 18 грудня, о 12-й годині. У Львівському Національному театрі опери та балету ім.С.Крушельницької о 12.30 год. відбудеться вистава для дітей “Дарунки Святого Миколая”. З 14-ї год. продовжить урочистості акція “Свято наближається” в центральній частині міста. Тут передбачається проведення конкурсів, вручення подарунків, лунатиме святкова музика. Це дійство триватиме до 18.00 год.

18-19 грудня пройде загальноміське свято у Палаці ім.Г.Хоткевича. Початок о 14.30 годині. Того ж дня грудня Перший український театр для дітей та юнацтва запрошує на святкову виставу. Відразу ж після її закінчення засяє яскравими вогниками ялинка і святкування продовжиться конкурсами та врученням подарунків.

О 16.00 год. дітей чекає весела вистава у Львівськомцу цирку, де також кожен маленький глядач отримає подарунок, а з 19.00 год. відбудеться вистава в театрі “Воскресіння”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *