ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Дячук-Ставицький оцінює шанси «Карпат» як 25% на 75%

|

«Шанси «Карпат» у протистоянні з «Динамо» – 25%-75%. Але кубок є кубок, тому не будемо забігати наперед», – заявив Західній інформаційній корпорації головний тренер ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький.

«Не хотілося грати з київським «Динамо»: будь з ким, але не з «Динамо». Але жереб є жереб, тому доведеться грати з кращою командою України, командою, яка грала в Лізі Чемпіонів. Для молодих футболістів «Карпат» ці ігри будуть дуже почесними і корисними. Це буде хороша школа для нашої команди, якщо ми хочемо, щоб команда грала у вищій лізі та у Європі», – наголосив Ю.Дячук-Ставицький.

Він підкреслив, що в «Динамо» не обов’язково спостерігатиметься спад у грі навесні. «Невідомо, що буде з «Динамо» і з «Карпатами» після міжсезоння. Невідомо, яка буде трансферна політика киян. Але київське «Динамо» є київським «Динамо» і буде ним навесні. Анатолій Дем’яненко зробив хороший колектив, в команді покращився мікроклімат, «Динамо» почало краще грати. Думаю, що Дем’яненко зробить усе для того, щоб команда виглядала ще краще, ніж зараз. Така ж ситуація в «Карпатах». Ми теж добиратимемо футболістів, готуватимемося. Плюс нам потрібно виходити у вищу лігу», – наголосив тренер ФК «Карпати».

За його словами, команда буде налаштовуватися на серйозний бій, особливо у першому матчі у Львові.«Готуємося до серйозного бою, особливо 22 березня – у Львові, за підтримки 30 тисяч уболівальників. Думаю, команда достойно відіграє з київським «Динамо». Те, що ми перший матч проводимо у Львові – великої різниці немає. Проти «Динамо» немає різниці, де грати перший матч. Потрібно зробити все для того, щоб удома не пропустити, а на виїзді… подумаємо, як грати», – підкреслив Ю.Дячук-Ставицький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *