ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ найцікавіший учасник виборів - Павловський

|

Презентуючи сьогодні дослідження «Блок Юлії Тимошенко: Наявні ресурси, проблеми, перспективи», представник Агентства моделювання ситуацій Ярослав Павловський заявив, що «основна мета проведення Президентом кадрових чисток у регіонах за 3,5 місяці до парламентських виборів – намагання використати адмінресурс на виборах та контроль за невикористанням цього та інших ресурсів конкурентами, насамперед БЮТ», повідомила прес-секретар керівника виборчого штабу БЮТ у Львівській області Оксана Колодрубець.

«Будь-яка партія влади віддає перевагу адмінресурсу – це простіше й дешевше, – переконаний він. – Тому Юлія Тимошенко матиме проблеми з комунікацією з владою на місцях».

Відповідаючи на запитання щодо того, які політичні технології будуть використовуватись суб’єктами виборчого процесу, Павловський сказав: «Наша Україна» на виборах буде працювати на ностальгію за Помаранчевою революцією, про що вже свідчать їх біг-борди; Володимир Литвин працюватиме здебільшого візуальними методами; Партія регіонів використовуватиме маніфестації й акції протесту; водночас, Юлія Тимошенко має сильну власну політичну харизму, тому її діяльність полягає переважно в комунікації з людьми, поїздках по регіонах».

«Агентство моделювання ситуацій, як і більшість аналітичних структур, вважає Блок Юлії Тимошенко чи не найцікавішим учасником парламентської кампанії 2006 року, – сказано в дослідженні. – Навколо Тимошенко групуються найбільш цікаві та потужні сили».

«На сьогодні Блок Юлії Тимошенко можна визнати лідером кампанії – незважаючи на те, що за рейтингом блок тримається на другому місці після Партії регіонів. Така оцінка коректна, якщо виходити з електорального потенціалу БЮТ, його активності в інформаційному полі та з досвіду ведення ефективних піар-кампаній», – сказав на сьогоднішній презентації дослідження Агентства моделювання ситуацій «Блок Юлії Тимошенко: Наявні ресурси, проблеми, перспективи» представник агентства Ярослав Павловський.

«Багато хто згоден, що Блок має найбільш динамічний електоральний ресурс і всі передумови для того, щоб використати потенціал своєї електоральної бази до зростання», – додав він.

Павловський також зробив спробу презентувати майбутній уряд Тимошенко, зазначивши, що БЮТ має сьогодні достатній кадровий потенціал, щоб забезпечити всі ключові посади в ньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *