ОСТАННІ НОВИНИ

Освітній центр парку „Знесіння” проводитиме заняття для школярів

|

Як повідомив директор регіонального ландшафтного парку “Знесіння” Олександр Завадович, інформаційно-освітній центр парку почав проводити заняття для учнів середніх шкіл, присвячені проблемі відходів і забруднення довкілля. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Метою занять, присвячених проблемі відходів і поводження з ними, є формування в учнів середніх шкіл екологічного світогляду, дбайливого ставлення до довкілля, розуміння серйозності та важливості проблеми відходів для нашого міста, України, світу. Крім того, вони дозволяють учням під час діалогу з працівниками Центру сформувати власний погляд на проблему, спільно знайти шляхи її вирішення чи послаблення гостроти на побутовому рівні. Заняття можуть стати доповненням до шкільних курсів з природознавства, основ екологічних знань, географії тощо. Програми занять адаптовані для різних вікових категорій учнів.

Заняття проводяться кваліфікованими працівниками на базі інформаційно-освітнього центру регіонального ландшафтного парку „Знесіння”, що знаходиться за адресою: м. Львів, вулиця Довбуша, 24.

За сприятливих погодних умов та за бажанням школярів можлива організація екскурсії парком „Знесіння” тривалістю одна година. Екскурсія безкоштовна, її проводять працівники інформаційно-освітнього центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *