ОСТАННІ НОВИНИ

Лідери рейтингів на мерських перегонах ті ж самі

|

Заступник голови НРУ Василь Куйбіда та бізнесмен Андрій Садовий і надалі залишаються лідерами рейтингів опитувань серед можливих претендентів на посаду міського голови. Про це свідчать опитування львів ’ян, проведені у листопаді-грудні центром «Соціоінформ».

Згідно з результатами цих опитувань, Андрій Садовий набирає 26,89%, а Куйбіда – 26,74% голосів опитаних, які взяли б участь у голосуванні. Вони поки що є безперечними лідерами рейтингів, бо Олекса Гудима, який іде у рейтингу слід за ними, має 4,51%.

За Гудимою ідуть троє ймовірних претендентів – Федоришин, Писарчук та Сендега, які мають приблизно однаковий рейтинг – трошки більше або трошки менше чотирьох відсотків.

Коментуючи результати опитування президент фонду «Громадська думка» Володимир Подгорнов зазначив, що серед виборців Садового переважає протестний електорат, а серед виборців Куйбіди – люди, які прагнуть стабільного розвитку. Також прихильникыв цих обох кандидат ів різнить і віковий статус ймовірних прихильників – за Садового охочіше голосували б молоді, а за Куйбіду – люди старші, які уже мають становище в суспільстві і досягли певного рівня.

Водночас В.Подгорнов зазначає, що достатній потенціал має для орзвитку ідея третьої сили – неполітичного кандидата-господарника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *