Олійник віддасть річну зарплату тому, хто знайде власника "Галлаку"

|

Голова Львівської ОДА Петро Олійник пообіцяв віддати свою річну заробітну плату тому, хто знайде власника ВАТ „Галлак”, що у Бориславі, — про це він заявив під час ефіру „Львів-ТБ”, який відбувся сьогодні.

„Можете вважати це офіційною заявою”, — додав голова ЛОДА. За словами голови області, „Галлак” належить до тих підприємств, які були спеціально збанкрутовані на замовлення іноземних підприємств львівськими „холуями”.

Петро Олійник також заявив, що до категорії збанкрутілих на замовлення іноземців належить і ВАТ „Новороздільський завод складних мінеральних добрив” та ВАТ „Галол”.

Загалом же, як зазначив голова Львівської ОДА, на Львівщині сьогодні налічується близько 20 підприємств, які з різних причин збанкрутували або перебувають на межі банкрутства.

За словами Петра Олійника, станом на сьогодні порушено кримінальні справи по розкраданню майна та доведенню до банкрутства ВАТ „Львівсільмаш”, ВАТ „Галлак”, ВАТ „Навороздільський завод мінеральних добрив” та ДП „Львівприлад”.

„Ми створили спеціальну робочу групу зі сприяння виведення підприємств з банкрутства, до якої входять представники СБУ, правоохоронці та спеціалісти”, — зазначив Петро Олійник, передає „Обсерватор”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *