ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник підписав розпорядження про регулювання цін на паливно-енергетичні ресурси

|

Відтепер граничний рівень рентабельності у розмірі до 12 відсотків буде для всіх суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності. Відповідне розпорядження “Про регулювання цін на паливно-енергетичні ресурси” 30 листопада підписав голова ЛОДА Петро Олійник. Повідомляє офіційний сайт ЛОДА.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)” із змінами та доповненнями встановлено:

1.1. Граничний рівень рентабельності у розмірі до 12 відсотків для всіх суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності, при формуванні цін на торф паливний кусковий, торф’яні брикети та дрова паливні, які реалізуються для побутових потреб населення.

1.2. Граничні ціни на дрова паливні, що реалізуються населенню для побутових потреб на умовах франко–верхнього складу, згідно з додатком.

2. Запровадити обов’язкове декларування зміни цін:

2.1. На вугілля, вугільні брикети, що реалізуються для побутових потреб населення суб’єктами господарювання, незалежно від форм власності.

2.2. На дрова, що реалізуються для побутових потреб населення ВАТ “Облпаливо”.

3. Головному управлінню економіки облдержадміністрації (М. Вознюк) здійснювати в установленому порядку декларування зміни тарифів на вугілля, вугільні брикети та дрова, що реалізуються населенню для побутових потреб суб’єктами господарювання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *