ОСТАННІ НОВИНИ

Службове розслідування проведуть щодо посадовців ДАІ, які перевіряли Стрийське АТП

|

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зобов’язала УМВС України у Львівській області провести службове розслідування щодо посадових осіб державної автоінспекції, які проводили технічний огляд автотранспорту Стрийського АТП-14609 перед початком осінньо-зимового періоду експлуатації. Саме цьому АТП належав автобус, котрий минулої п’ятниці поблизу села Матків Турківського району впав з мосту. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Крім цього УМВС України у Львівській області зобов’язане порушити кримінальну справу за фактом загибелі людей в дорожньо-транспортній пригоді поблизу села Матків Турківського району та посилити контроль за станом автомобільних доріг в гірських районах області. А в разі незадовільного стану утримання доріг зупиняти рух автотранспорту та інформувати обласну комісію з питань ТЕБ та НС.

Відтак обласна комісія звернулась до прокурора Львівської області Євгена Блажівського щодо забезпечення прокурорського нагляду за розслідуванням кримінальної справи за фактом загибелі людей в дорожньо-транспортній пригоді.

Крім цього перший заступник голови ОДА Мирослав Сеник доручив Львівській територіальній інспекції Головавтотрансінспекції Міністерства транспорту і зв’язку України провести позачергову інспекторську перевірку Стрийського АТП-14609 та інформацію про її результати подати до 6 грудня в обласну комісію з питань ТЕБ та НС.

Чергове засідання комісії відбудуться 6 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *