ОСТАННІ НОВИНИ

Треба дати громаді самій вибрати мера – Тимошенко

|

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що на цих виборах великим партіям не варто тиснути рекомендаціями щодо кандидатів на посаду міського голови Львова. Про це вона заявила учора під час прес-конференції у Львові. “Я вважаю, що ми більше не можемо припуститися ситуації, коли на вибір громади тисне та чи інша рекомендація великих політичних сил” – сказала вона.

За її словами, “треба утриматися від таких підтримок і дати можливість громаді вибрати і розібратися, хто йде на вибори, придивитися до них і тоді уже обирати за своїми почуттями”.

До таких висновків Юлію Тимошенко спонукала ситуація, що виникла внаслідок минулих виборів мера – коли вона і Ющенко підтримували Любомира Буняка, повноваження якого було припинено достроково у вересні цього року. “Тут підтримали Буняка, знаючи, що у нас на очах він боровся за енергетичну незалежність України, збудував нафтопровід Одеса-Броди, був дуже добрим організатором всіх процесів. Та неможливо прогнозувати, як поводитиметься людина на політичній посаді” – підсумувала Ю.Тимошенко. Після цього у залі почулися оплески.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *