ОСТАННІ НОВИНИ

Єремєєв також хоче купити 32,9% акцій НПК "Галичина"?

|

Структури, що належать члену Народної Партії Ігорю Єремєєву, можуть взяти участь в аукціоні з продажу “приватівського” пакету акцій “Галичини” у розмірі 32,9%. Про це в четвер пише газета “Дело”.

Як зазначає видання, представники Єремєєва також проводять переговори з представниками “Альфа-Еко” (компанія Михайла Фрідмана) про можливу спільну купівлю акцій “Галичини”. Ігор Шленський, представник компанії “Альфа-Еко”, не підтвердив цю інформації, але і не спростував.

У свою чергу, керівник інвестиційно-фінансової групи (ІФГ) “Сократ”, що організує аукціон на замовлення структур Приватбанку, Роман Сазонов повідомив, що офіційно він може назвати одного потенційного покупця пакету – польську компанію Top Consulting, що представляє інтереси однієї з найбільших у Польщі нафтових компаній PKN Orlen.

При цьому він сказав, “про свій інтерес у покупці 32,9% НПК “Галичина” уже заявили ще четверо потенційних покупців, але з ними договори про надання інформації конфіденційності ще не підписані”.

“Ми їх (компанії) назвемо найближчим часом. Поки не маємо права про це говорити”, – пояснює Сазонов

Окрім “Континіуму” та “Альфа-Еко”, у числі кандидатів на покупку значиться ЛУКОЙЛ. Його представник, щоправда, зазначив, “у нас уже є один НПЗ в Україні, тому є сумніви в доцільності такої покупки”.

Єремєєв контролює 41% акцій підприємства, 32,9% – група “Приват”, 25% належать державі, інші акції торгуються на фондовому ринку, повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *