ОСТАННІ НОВИНИ

Продовження терміну агітації сприятиме зменшенню чорного піару - Кошовий

|

“Продовження терміну агітації на місцевих виборах відповідно до постанови про призначення місцевих виборів, за яку сьогодні проголосувала Верховна Рада, сприятиме зменшенню застосування тіньових схем агітації”, — вважає голова Львівської обласної громадської організації Комітет виборців України Роман Кошовий.

„На мою думку, обмеження агітації це вже дещо недемократичні способи роботи, які призводять лише до появи прихованої або тіньової реклами, — зазначив Роман Кошовий. — Щоправда, це не означає, що кандидати чи політичні сили не вдаватимуться до брудної політичної реклами. Тих, хто збирається займатися чорним піаром, не зможе зупинити жодна постанова чи закон”.

Проте голова ЛОГО КВУ загалом позитивно оцінює прийняття постанови про призначення місцевих виборів, однак, за його словами, дуже великою проблемою на сьогодні залишається те, що і досі не прийнятий закон про місцеві вибори. „Думаю, що ми вже вкотре матимемо ситуацію, коли Верховна Рада прийматиме закон про місцеві вибори під час самих виборів, тобто правила гри змінюватимуться в ході самої гри”, — зазначив Роман Кошовий. Повідомляє Гал-інфо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *