ОСТАННІ НОВИНИ

Стань помічником Святого Миколая

|

Молодіжна громадська організація „Академія Української Молоді” запрошує усі навчальні заклади, громадські організації, молодіжні парафіяльні спільноти, приватні підприємста та фірми нашого міста долучитися до проведення благочинної акції “Миколай про тебе не забуде”, яка проводиться у Львові вже п’ятий рік поспіль.

У рамках акції помічники Святого Миколая збирають солодощі, книжки, канцелярські речі та іграшки для тих дітей, які могли б залишитися без подарунка від Святого Миколая. Аби подарунки дістали діти, які їх потребують оргкомітет використовує списки дітей подані школами, дані громадських організацій, які працюють в соціальній сфері, cписки подані районними відділами соціальної допомоги та районними відділами у справах неповнолітніх.

Якщо Ви хочете долучитися до акції приходьте до Осередку „Світлиця”, що по вулиці Стрийській, 22 – у неділю з 14.00 до 18.00.

Стати помічником Святого Миколая, може кожна молода людина, яка хоче допомогти розносити подарунки по домівках дітей-сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей нашого міста. Для цього потрібно зголоситися до оргкомітету акції. Вишкіл для волонтерів акції відбувається кожної суботи в приміщенні Українського Католицького Університету – вул. І.Свєнціцького, 17, початок о 15 годині.

Минулого року спільними зусиллями вдалося рознести подарунки для 1 , 5 тисячі дітей-сиріт та до дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей . До акції долучилося близько 350 волонтерів – студентів та старшокласників.

В акції взяли участь 8 вищих навчальних закладів, 50 фірм та 32 середні школи – ліцеї Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *