ОСТАННІ НОВИНИ

ВО „Свобода” визначається з кандидатом на міського голову Львова

|

ВО „Свобода” не буде підтримувати кандидатуру нардепа Петра Писарчука на виборах до міської ради Львова. Про це повідомив голова партії ВО „Свобода”, нардеп Олег Тягнибок. „Навіть якщо партія буде блокуватися з кимсь на виборах, і ми будемо розглядати і підтримувати спільного, узгодженого кандидата, але це не буде Петро Писарчук. Разом з тим не виключено, що партія висуне свого кандидата на виборах міського голови Львова”, — сказав Олег Тягнибок.

Олег Тягнибок зазначив, що політрада партії рекомендувало з’їзду прийняти рішення про те, щоб партія йшла на виборах усіх рівнів самостійно. Разом з тим він не заперечив, що з Романом Шухевичем, як лідером Українська національна асамблея, „Свобода” зараз проводить консультації.

Так само „Свобода” веде консультації і переговори з потенційними фаворитами на посаду міського голови Львова, — зазначив Олег Тягнибок.

Сьогодні Роман Шухевич повідомив, що Українська національна асамблея веде переговори з ВО „Свобода” щодо спільної участі у виборах. Роман Шухевич також повідомив, що УНА на виборах міського голови Львова підтримуватиме кандидатуру нардепа, члена СДПУ(О) Петра Писарчука.

10 грудня відбудеться з’їзд ВО “Свобода”, інформує „Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *