ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові триває Відкритий чемпіонат області з гри «Що? Де? Коли?»

|

На цих вихідних у Львові відбулися змагання ІХ Відкритого чемпіонату області з гри «Що? Де? Коли?». Перемогу у змаганнях Інтелект-ліги виборола команда Михайла Різеля «SoftServe Pride», яка стала чемпіоном області. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ліги інтелектуальної творчості.

«SoftServe Pride» випередила «Арматору» та «Львіввікнопласт», котрі відповідно фінішували на другому та третьому місцях.

У нижчій за рангом – Лізі претендентів – впевнено посіла перше місце команда «Соляріс». А у Відкритій лізі – наймасовішій лізі інтелектуалів, в якій змагається 37 команд – дещо несподівано перемогла команда Львівського інституту пожежної безпеки МНС України «49».

Львівські курсанти у підсумку виявилися сильнішими за двох представників Рівненщини – команди «Двадцять один» та «КУЕМбрідж».

Етапи змагань проходитимуть щомісяця. Фінішує чемпіонат у червні 2006 року. Наступні етапи заплановано на 17-18 грудня 2005 року.

Організатори чемпіонату області: Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості, Управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, відділ роботи з молоддю управління культури Львівської міськради, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *