ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук позитивно оцінює запрошення до переговорів

|

Народний депутат України, засновник ринку «Південний» Петро Писарчук позитивно розцінює факт запрошення керівництва ринку на переговори з в.о. міського голови Львова З.Сіриком. Проте сам на розмову в понеділок йти не збирається.

«Брати пряму участь у переговорах з Сіриком про долю «Південного» я вважаю, що не маю права. Я є народним депутатом України і, очевидно, що мені навіть неетично вмішуватися у справу керівництва ринку «Південний». Ясна річ, піде на цю зустріч директор ринку. Я ж розцінюю абсолютно позитивно, бо, власне, протягом років, коли йшла дискусія навколо «Південного», не готовою до діалогу була міська рада. І з її вини цього діалогу досі не відбулося. Ми ж щомісяця надсилали звернення у міськраду, але не отримували відповіді на них», – зазначив він.

«Щодо самої суті заяв пана Зеновія. Перше, що мені не сподобалось,—це ультимативний тон і психологічний тиск з боку Зеновія Сірика, який сюди ще й приплів Президента України Ющенка, що, мовляв, це може бути друга «Криворіжсталь». Я вважаю, що це така собі популістська заява перед виборами. Не потрібно плутати праведне з грішним. «Криворіжсталь»—це було державне підприємство, а ринок «Південний» ніколи не був ні державним, ні в комунальній власності. Це виключно приватна власність, а посягання на приватну власність загрожує кримінальною відповідальністю. Що торкається цих сум, то ми ніколи не ставили собі за мету викупляти земельну ділянку, і я не є захланним, тому ніколи не виникало бажання скупляти землю. Орендну плату ми готові сплачувати, а от щодо суми—це визначатимуть компетентні органи. Що торкається доплат, це знаєте, не Сірику в кабінеті вирішувати, це подібне на дійсно базарні розрахунки. Якщо є недоплати, їх вивчають фахівці й спеціалісти», – зазначив П.Писарчук у коментарі ЗІКу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *