ОСТАННІ НОВИНИ

Кендзьор цікавиться, чому в книгарні на Банковій торгують російськомовними книжками

|

Голова Львівської крайової організації НРУ, народний депутат України Ярослав Кендзьор звернувся із депутатським запитом до керівника державного управління справами Президента України Ігоря Тарасюка щодо умов оренди «Укрпоштою» на території Секретаріату Президента України приміщення під книгарню і заповнення її книжковою продукцією виключно російською мовою, – повідомила Служба Комунікацій НРУ.

«Шановний Ігоре Григоровичу, якщо «Укрпошта» орендує приміщення на території Секретаріату Президента України, то ви повинні знати про умови оренди і про наповнення книжковою продукцією книгарні, і чому книжки завозяться з Російської Федерації, допомагаючи тим наповнювати бюджет сусідньої держави?

Ігоре Григоровичу, очікую від Вас детальної інформації про ситуацію, що склалася із орендою приміщення книгарні «Укрпоштою» і наповнення її виключно російськомовною продукцією.

Відповідь прошу надіслати на адресу: м. Київ, вул. Грушевського, 5, Верховна Рада», – йдеться у повідомлені. Передає Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *