ОСТАННІ НОВИНИ

„Пласт” оргазовуватиме свято Миколая в інтернаті та сиротинцях

|

У день Святого Миколая „пластуни” поїдуть в сиротинець у селі Жовтанці, де перебувають близько 50 дітей, та вперше поїдуть у Рава-Руський інтернат, де перебуває 400 дітей, з них більше половини сироти — про це повідомили у громадській організації „Пласт”. Планується показати театральну виставу дітям молодших класів, а зі старшими побавитися в різні ігри та забави.

На сьогодні на основі написаних дітьми листів проводиться збір подарунків, адже діти потребують практично всього: від зубної пасти чи солодощів – до взуття і одягу. Частину листів передають до церков Львова, де їх розповсюджують серед мирян.

„Новаки” разом зі своїми вихованцями відвідають сиротинець в селі Корналовичі, що поблизу Самбора та будинок перестарілих у Львові.

17 та 18 грудня „новаки” у “Майстерні святого Миколая” стануть помічниками Миколая та будуть виготовляти подарунки для тих, до кого він не приходить. Потім подарунки, зроблені дітьми, передадуть разом з подарунками „пластунів” до львівського будинку перестарілих, що на Майорівці.

17 грудня Святий Миколай приїде і до дітей Лопатинського інтернату, завдяки „Пласту” та студенстькому братству НУ “Львівська Політехніка”. Планується, що волонтери проведуть з дітьми “майстерку” (ліпнина, малювання, аплікації, бісер) бавитимуться в рухливі ігри, показуватимуть мультики. Повідомляє офіційний сайт УГКЦ із посиланням на „Гал- info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *