ОСТАННІ НОВИНИ

Ярослав Грисьо подав апеляційну скаргу

|

Голова федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо 22 листопада подав апеляційну скаргу на рішення Галицького районного суду міста Львова, згідно з яким конференція Федерації футболу Львівщини, що відбулась 16 січня цього року, де Грися було обрано головою ФФЛ, була визнана нелигітимною. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив Ярослав Грисьо. Зараз апеляційну скаргу передано до обласного апеляційного суду, де її мають розглянути протягом двох місяців.

„Я не погоджуюсь із деякими пунктамии позовної заяви, зокрема, щотодішні кандидати на посаду голови ФФЛ були в нерівних умовах передвиборчої агітації”,-сказав він. “На мою думку всі кандидати мали досить часу на передвиборчу агітацію”, – підкреслив Грисьо.

„Для мене також є незрозумілим, що робить підпис нашого заступника голови Львівської ОДА Ярослава Пітка під цією заявою, адже він є держслужбовцем, а вони згідно з статутами ФІФА та УЄФА, де чітко вказано, що органи місцевої влади не можуть не тільки вчиняти вплив на громадські організації тавзагалі бути до них дотичними не мають права”, – підкреслив Грисьо. „На мою думку, Пітко повинен відізвати свій підпис”, – додав він.

Такі події дуже здивували, за словами Грися, голову Федерації футболу України Григорія Суркіса.”Він висловив свою підтримку та пообіцяв відстоювати нашу позицію”, – сказав Грисьо. Він переконаний, що у разі якщо в ФІФА чи УЄФА дізнаються про цей прецедент, то не тільки українські клуби будуть моментально виключені з єврокубків, але й будуть застосовуватися санкції до українських збірних.

“Доки я живий і дихаю – я не допущу таких людей до справ футбольних”, – підкреслив Я.Грисьо.

Нагадаємо, що на 5-й звітно-виборній конференції Федерації футболу Львівщини було обрано на третій термін голову цієї організації Ярослава Грися. Усього в роботі звітно-виборної конференції взяли участь 97 делегатів. З абсолютним показником, набравши 97 голосів, на виборах голови перемогу здобув Ярослав Грисьо. Його основним конкурентом вважали Богдана Кобрина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *