ОСТАННІ НОВИНИ

Срібний замінив П’ятака

|






Василь Срібний замінив Валеря П’ятака на посаді виконавчого директора львівського регіонального представництва Українського національного комітету Міжнародної торгової палати. Представлення нового керівника відбулося під час презентації регіонального відділення у рамках конференції „Комерціалізація інтелектуальної власності”, що проходить у Львові.

Як зазначив В.П’ятак, влада жодним чином не повинна втручатися у справи бізнесу, а має лише сприяти його розвитку, разом з тим діяти непомітно. Відтак, за власним бажанням В.П’ятак зняв свою кандидатуру, разом з тим пообіцяв, що всіляко допомагатиме роботі Палати.

Президент УНК МТП Володимир Щелкунов розповів присутнім про основну стратегію та напрямки діяльності Палати. Зокрема, він відзначив, що на 2005 рік в Україні створено 21 регіональне представництво МТП, а також створено і функціонує Судова Третейська палата, яка об’єднує понад 60 третейських суддів по цілій країні. «Український Національний комітет міжнародної торгової палати дає шанс вітчизняним підприємцям домогтися успіху насвітовому ринку товарів іпослуг»,—наголосив В.Щелкунов.

Український Національний комітет Міжнародної Торгової Палати (УНК МТП) єосередком Світової організації бізнесу вУкраїні.

УНК МТП реалізує стратегію Міжнародної Торгової Палати, яка прагне налагодження стосунків таконструктивної взаємодії між Національними комітетами МТП іділової співпраці між партнерами інших країн.

До компетенції УНКМТП віднесені питання роз`яснення правил таетики ведення міжнародного бізнесу, атакож захист інтересів національного виробника назовнішніх ринках, передає ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *