ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці області закликають працівників викривати нечесних роботодавців

|

Профспілки Львівщини та Державна податкова адміністрація області звернулися до трудових колективів та громадськості Львівщини з проханням не замовчувати факти несвоєчасної чи нелегальної виплати заробітної плати, або виплати її нижче встановленого законодавством розміру, і закликали рішуче їх викривати. Про це повідомила прес-служба ДПА у Львівській області. Подаємо текст звернення:

“З вертаємось до всіх трудових колективів Львівщини, усіх працівників підприємств, установ і організацій, громадськості області з проханням не замовчувати факти несвоєчасної чи нелегальної виплати заробітної плати, або виплати її нижче встановленого законодавством розміру, рішуче їх викривати, в разі необхідності звертатися до державної інспекції праці “Держнаглядпраці”, Державної податкової адміністрації в органи судочинства, прокуроського нагляду, профспілкові органи.

Закликаємо профспілкові організації області вимагати від роботодавців запроваджувати економічно і соціально обгрунтовані норми праці, як базову основу для ведення колективних переговорів з профспілками з метою забезпечити кожному працівнику гідну оплату праці та своєчасну виплату зароблених коштів. Саме зараз актуально ставити перед роботодавцями такі вимоги на 2006 рік, бо саме тепер розпочинається робота по формуванню проектів колективних договорів на наступний рік.

Тільки спільними зусиллями, активною громадською позицією кожного працівника, кожного громадянина ми усунемо всілякі порушення, подолаємо усі труднощі та перешкоди, створимо належні умови для розвитку підприємництва, зростання добробуту громадян, всебічної реалізації їхніх прав та можливостей, нестримного просування України по шляху свободи, демократії і процвітання ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *