ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти ЛНУ імені І.Франка відзначили річницю Помаранчевої революції

|

Близько трьохсот студентів та працівників ЛНУ імені Івана Франка провели сьогодні під стінами університету віче з нагоди річниці Помаранчевої революції. Присутні тримали в руках синьо-жовті та помаранчеві прапори. Перед присутніми виступив із промовою ректор ЛНУ імені І. Франка Іван Вакарчук, котрий згадав події минулого року та подякував активним студентам за участь у боротьбі за своє майбутнє.

Крім того, на віче завітав голова Львівської обласної громадської організації «Пора» Андрій Шевців, котрий зауважив: “Поведінка наших лідерів не є підставою для того, аби розчаровуватись в тому, що ми відстоювали рік тому” і додав, що “наша влада – найкраще з того, що тоді було”.

Куратор Львівського штабу на майдані Олег Пелехатийпід час вічеурочисто вручив директору студенського клубу університету Юрієві Герасименко грамоту, за його активну участь у подіях Помаранчевої революції.

На завершення, студенти внесли до університету величезний синьо-жовтий прапор розміром 105 метрів квадратних, котрий активісти “ПОРИ” возили із собою до Києва рік тому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *