ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук тихо святкуватиме річницю Помаранчевої революції

|

Народний депутат Верховної Ради України Петро Писарчук,який представляє інтересифракції „Регіонів” сказав, що не поїде до Києва на святкування річниці Помаранчевої революції, а святкувтиме її тихо, як тихо рік тому підтримував Ющенка. Зокрема Писарчук завітав сьогодні на Урочисту сесію Львівської обласної ради з нагоди річниці Помаранчевої революції, що відбулась у Львівському державному академічному театрі опери і балету імені С. Крушельницької.

За його словами, об ’ єднань політичних сил на взаємозвинуваченнях не буде, об ’єднуватись потрібно на любові і злагоді. „Це свято не чиновників, а всього українського народу, до числа якого я теж належу”, – зауважив Писарчук – тому я теж святкуватиму сьогодні, але тихо, не потоком фраз, як деякі політики, що приймали участь в революції і дуже мало зробили для того, щоб ідеали революції стали реальними”.

„Ми ще дуже мало зробили всі, аби ідеали майдану ставали в матеріальну площину. Не варто винуватити людей у їх виборі, а варто винуватити проводарів, котрі не зуміли зробити побажання людей реальністю”, – підкреслив нардеп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *