ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівській митниці затримали 445 кг м’ясопродуктів

|

На Яворівській митниці цими вихідними попереджено три спроби незаконного ввезення через кордон м’ясопродуктів більше як на 9 тис. грн, – повідомила Західній інформацій корпорації головний інспектор Яворівської митниці у зв’язках з громадськістю та пресою Христина Шубіна

Зокрема, поляк, прямуючи автомобілем «ВАЗ-2107» в Україну, обрав смугу спрощеного митного контролю. Працівники Яворівської митниці виявили, що громадянин Польщі намагався перевезти через митний кордон України 180 кг свинини на 3,6 тис. грн.

Наступного дня громадянин України, прямуючи автомобілем «Мерседес» додому, також зробив спробу ввезти 145 кг контрабандних м’ясопродуктів вартістю 3,275 тис. грн.. Про наявність товару в процесі усного опитування не заявлено, в митній декларації не вказано.

Інший громадянин України, який теж повертався автомобілем «ГАЗ-24» в Україну, намагався перевезти через митний кордон у салоні транспортного засобу 120 кг копченого сала на 2,4 тис. грн.

Складені працівниками Яворівської митниці протоколи стосовно цих фактів буде передано на розгляд у Яворівський районний суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *