ОСТАННІ НОВИНИ

Вкладення інвестицій в туріндустрію стане для Львівщини вигідним бізнесом – Кириленко

|

Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко переконаний, що найближчим часом вкладання інвестицій в туристичну інфраструктуру стане для Львівщини вигідним бізнесом. Уряд же зі свого боку забезпечуватиме таким інвесторам різноманітні преференції. Про це Кириленко повідомив сьогодні під час брифінгу у Львові.

„Зусилля уряду будуть спрямовані на те, щоб туроператори і фінансово-економічний блок уряду працювали в одному напрямку. Тобто всі бажання туристичних операторів вкладати свої гроші в об’єкти туристичної інфраструктури будуть отримувати підтримку з боку уряду”, – зазначив Кириленко.

За його словами, він обговорив з Петром Олійником ситуацію щодо найбільших туристичний об’єктів Львівщини, зокрема Олеського, Золочівського та Свіржського замку. Відтак Кириленко сказав, що: «Силами лише обласного і лише центрального бюджетів не підняти замки Львівщини» і висловив впевненість, що повинне бути спільне фінансування з боку меценатів і з боку обласного і центрального бюджетів.

Крім цього Кириленко повідомив, що має інформацію про те, що певні підприємці вже підтримують реконструкцію Олеського замку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *