ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде V фестиваль нового британського кіно

|

З 22 до 25 грудня у Львові пройде V фестиваль нового британського кіно, котрий представляє Британська Рада в Україні. Охочі зможуть подивитись в кінотеатрі “Кінопалац-Копернік” п ’ять представлених фільмів лише за півціни звичайного квитка.Повідомляють організатори фестивалю.

Фестиваль подорожуватиме містами України, зокрема він пройде у Києві, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Донецьку. Всього організатори представлять сім фільмів для перегляду в столиці та п ’ять – в інших містах. Більшість із запропонованих стрічок вже отримали престижні британські та міжнародні кінонагороди.

Фільм-відкриття цьогорічного фестивалю є режисерський дебют видатного англійського актора Чарлза Денса романтична драма “Леді в лаванді”/”Ladies in Lavender”.

У Києві кожен фільм демонструватиметься двічі – один раз у перекладі і один раз мовою оригіналу. В інших містах фільми демонструватимуться у перекладі, а деякі – ще й мовою оригіналу. Вартість квитків на фестивальні покази в Києві – 20 гривень, а в інших містах – також спеціальна “фестивальна” ціна – вдвічі менша за звичайні ціни зазначених кінотеатрів.

Організатори планують показати три найбільш очікувані стрічки фестивалю: “Леді в лаванді” режисера Чарльза Денса, “Вєра Дрейк” – Майка Лі, “Поцілуймося востаннє” – Кена Лоуча.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *