ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зустрінеться завтра із сільмашівцями

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник зустрінеться завтра о восьмій годині ранку з ініціативною групою працівників заводу «Сільмаш», аби вислухати їхні пропозиції та напрацювати спільні шляхи вирішення проблемної ситуації, що склалась на підприємстві. Про це повідомила прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович.

Нагадаємо, що сьогодні вже другий день поспіль працівники заводу „Сільмаш” пікетують під стінами Львівської облдержадміністрації, вимагаючи зустрічі з Петром Олійником. Сьогодні пікетувальники погрожували, що в разі, коли їм не вдасться зустрітися з головою ЛОДА, то завтра вони прийдуть із труною, на котрій буде напис „Тут похована промисловість Львівщини”.

Як запевнив представник трудового колективу в раді кредиторів „Сільмашу” Петро Онищак: „Люди пікетуватимуть кожного дня ЛОДА, аж поки Олійник не зверне на них увагу”.

Нагадаємо, що працівники заводу „Сільмаш” вимагають відставки голови ЛОДА Петра Олійника, оскільки вважають його винним в розвалі промисловості на Львівщині та на заводі „Львівсільмаш” зокрема. Крім того, сільмашівці вимагають зняття з посади керуючого санацією Олега Кобельника, який, на їх думку, „керується інтересами не підпримства, а інвестора”. Вчора понад сто працівників “Сільмашу” на деякий час заблокували вхід до відділу у справах звернень громадян ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *